Enkele tips om m.b.v. technologische ontwikkelingen je woonplek te beveiligen

Beveiliging voor particulieren en bedrijven

Enkele tips om m.b.v. technologische ontwikkelingen je woonplek te beveiligen

Na een avond stappen kom je thuis aan en zie jij dat jouw woning overhoop is gehaald. Jou kostbare spullen zijn weg en jouw voordeur is ook goed beschadigd. De materiele schade is groot maar heb je ook gedacht aan de mentale schade die zo een inbraak met zich mee brengt. Een inbraak kan een traumatische ervaring zijn die jou nog heel lang kan achtervolgen.

 

Wil jij jouw woning beveiligen tegen inbraak  dan ben jij bij slotenmaker Arnhem op het juiste adres. Dit bedrijf geeft jou tips en adviseert jou hoe jij jouw woning met behulp van technologische ontwikkelingen kunt beveiligen.

 

Enkele van deze tips zijn:

  • Plaats beveiligingscamera’s

De beveiligingscamera’s van tegenwoordig zijn een stuk modern en geavanceerder dan de camera’s van vroeger. Je kunt ze aansluiting op je smartphone en de beelden van elke plek volgen. Een avondje stappen is nog nooit zo relaxt geweest omdat jij zo vaak jij maar wilt even kunt controleren of alles goed thuis gaat. Je ligt misschien al in bed en hoort de hond van de buren tekeer gaan. Hoe heerlijk is het om niet uit bed te hoeven om een oogje in het zeil te gaan houden. Je kan van bed uit op je smartphone kijken wat er buiten gaande is. Ook kun je de camera’s van tegenwoordig instellen op gezichten. Zo kan de camera een onderscheid maken tussen de klusjesman die regelmatig langs komt en de buurman.

  • Kies goede voor goede verlichting

Ook de verlichting van tegenwoordig is behoorlijk geavanceerd. Je kunt je lampen zodanig instellen dat elke beweging rondom het huis de lampen beginnen te knipperen. Ook kun je kiezen voor alarmlappen. Deze zijn rode lampen die aan gaan zodra het bewegingen dichtbij het huis detecteert. Met deze lampen kun je inbrekers laten afschrikken.

  • Plaats digitale sloten

In zo een moderne tijd zouden wij jou willen aanraden om sloten met bluetooth aan te schaffen. Zo een slot is aangesloten op het internet welke ook verder aangesloten kan worden op jou smartphone. Met behulp van deze koppelingen kun jij elke check in en out zelf monitoren. Verder kun jij zelf digitale sloten maken. Zo een digitale slot is verbonden aan een tijdstip. De dienst komt bijvoorbeeld elke dag rond tien uur schoonmaken. Zij vertrekt daarna om elf uur. De dienst gaat na elf uur geen gebruik meer kunnen maken van de sleutel. Verder kun je ook met behulp van de app op je smartphone controleren of de deur goed gesloten is. Is deze niet goed gesloten dan kun jij deze digitaal sluiten.

  • Een goede alarmsysteem

Kies voor een goede alarmsysteem die je ook laat aansluiten op een alarmcentrale. Een voordeel hiervan is daat bij een inbraak de meldkamer meteen een melding krijgt waardoor zij meteen kunnen uitrukken om te kijken wat er gaande is. Je kunt kiezen voor een alarmsysteem met bekabeling maar je kunt ook voor een draadloze systeem kiezen. Deze is aangesloten op de WIFI.